Antena Căutare

A fost dat afară, pentru că s-a rugat în genunchi să treacă pandemia de coronavirus: „Am primit hârtia prin fax, că sunt înlocuit. Să se îndure Dumnezeu de Suceava!”

Situație cel puțin ciudată la Suceava. Directorul Sistemului de Gospodărie a Apelor a fost demis pentru că, spune el, s-a rugat în genunchi în fața instituției ca județul să scape de coronavirus.

Directorul Sistemului de Gospodărie a Apelor, Daniel Drăgoi, i-a îndemnat și pe ceilalți colegi ai săi la smerenie și la rugăciune. Gestul i-a adus însă demiterea.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Angajații de la morga din Suceava adună șpagă într-o cutie de pantofi: "M-au întrebat dacă vreau să-i fac o poză tatălui meu mort. Au cerut 100 de lei!"

La Suceava, iadul pare să nu se sfârşească. Creşte numărul persoanelor infectate, iar în ultimele 24 de ore un spital de îngrijiri paliative şi o mănăstire au intrat în carantină.

Mănăstirea Dragomirna din judeţul Suceava este în carantină după ce nouă măicuţe s-au infectat cu noul virus şi au fost izolate în chiliile lor.

Timp de două săptămâni, nimeni nu are voie să intre sau să iasă din lăcaşul de cult.

Şi un cămin în care sunt internate aproape 40 de persoane cu boli grave din comuna Ilişeşti a intrat în carantină după ce mai multe persoane, bolnavi şi angajaţi, au luat coronavirus.

Rup din puținul lor pentru medici! Zeci de copii din satele Sucevei își donează alocațiile pentru a sprijini lupta împotriva COVID-19

Hora ce împarte România în două! Medici și asistente, dans popular în curtea Spitalului „Victor Babeş” din Craiova! Răzb... Un medic de la Spitalul Militar din București: „Putem învinge epidemia de coronavirus! Aceasta este condiția!” - VIDEO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x