Antena Căutare

O altă familie își caută cu disperare fiica. Maria are 14 ani și a dispărut de acasă. Mama imploră ajutor!

O nouă dispariţie în România! Marcu Maria Cristina, o adolescentă de 14 ani, este căutată de poliţişti. Oamenii legii caută o adolescentă de 14 ani, care a plecat de acasă şi nu a mai revenit, stabilindu-se că, în noaptea de duminică spre luni, a dormit la o vecină, iar apoi a plecat într-o direcţie necunoscută.

Poliţiştii caută o adolescentă de 14 ani, care a plecat de acasă şi nu a mai revenit, stabilindu-se că, în noaptea de duminică spre luni, a dormit la o vecină, iar apoi a plecat într-o direcţie necunoscută. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea acesteia sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Potrivit Poliţiei Române, luni, Secţia 1 Poliţie Rurală Galaţi a fost sesizată cu privire la faptul că, în seara de 27 iulie, Marcu Maria Cristina, de 14 ani, a plecat de la domiciliul său, din comuna Şendreni, şi nu a mai revenit.

În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că, în noaptea de 28 spre 29 iulie, fata a dormit la domiciliul unei vecine din localitate, în această dimineaţă plecând într-o direcţie necunoscută.

Când a plecat de acasă, adolescenta era îmbrăcată cu pantalon scurt, de culoare neagră, cu o dungă laterală albă şi un tricou gri cenuşiu, cu o inscripţie portocalie. În picioare purta şlapi de culoare neagră.

Ea are 1,50 metri înălţime, faţa ovală, ochi verzi, păr şaten, lung peste umeri.

Sursa : news.ro

Ce ne poate salva de la foamete când se vor epuiza resursele de hrană ale planetei?... Răsturnare de situație! Alexandra, tânăra ucisă la Caracal, a sunat de cinci ori la 112! El este polițistul care nu i-a ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x