Live acumObservator 06
Prime Time 20:15Asia Express - Drumul elefantului

O altă familie își caută cu disperare fiica. Maria are 14 ani și a dispărut de acasă. Mama imploră ajutor!

O nouă dispariţie în România! Marcu Maria Cristina, o adolescentă de 14 ani, este căutată de poliţişti. Oamenii legii caută o adolescentă de 14 ani, care a plecat de acasă şi nu a mai revenit, stabilindu-se că, în noaptea de duminică spre luni, a dormit la o vecină, iar apoi a plecat într-o direcţie necunoscută.

Poliţiştii caută o adolescentă de 14 ani, care a plecat de acasă şi nu a mai revenit, stabilindu-se că, în noaptea de duminică spre luni, a dormit la o vecină, iar apoi a plecat într-o direcţie necunoscută. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea acesteia sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Potrivit Poliţiei Române, luni, Secţia 1 Poliţie Rurală Galaţi a fost sesizată cu privire la faptul că, în seara de 27 iulie, Marcu Maria Cristina, de 14 ani, a plecat de la domiciliul său, din comuna Şendreni, şi nu a mai revenit.

În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că, în noaptea de 28 spre 29 iulie, fata a dormit la domiciliul unei vecine din localitate, în această dimineaţă plecând într-o direcţie necunoscută.

Când a plecat de acasă, adolescenta era îmbrăcată cu pantalon scurt, de culoare neagră, cu o dungă laterală albă şi un tricou gri cenuşiu, cu o inscripţie portocalie. În picioare purta şlapi de culoare neagră.

Ea are 1,50 metri înălţime, faţa ovală, ochi verzi, păr şaten, lung peste umeri.

Sursa : news.ro

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro