Antena Căutare

Disperare și mărturii tulburătoare, după incendiul devastator din Bamboo: "Au vrut să ne omoare, ca la Colectiv. A luat foc ușa, au stins-o și au dat foc în cealaltă parte"

Am fost la un pas de a trece printr-o tragedi similară celei din Colectiv. Din fericire, oamenii au fost evacuaţi sau au reuşit să se salveze. S-au căţărat pe garduri, iar imaginile surprinse de amatori, în acele momente, sunt incredibile. La fel şi mărturiile. 

Am fost la un pas de a trece printr-o tragedi similară celei din Colectiv. Din fericire, oamenii au fost evacuaţi sau au reuşit să se salveze. S-au căţărat pe garduri, iar imaginile surprinse de amatori, în acele momente, sunt incredibile. La fel şi mărturiile.

Flăcările au ajuns până la etajul al şaselea al blocurilor. Oamenii au ieşit în stradă să dea o mână de ajutor, iar mărturiile sunt absolut tulurătoare.

Încă în stare de şoc, tremurând şi țipând, unul dintre martori acuză clubul că ar fi vrut să îi ucidă. Focul ar fi fost pus intenţionat:

"Au dat foc. Aia de acolo. Cine a pus foc, din club. Vrea să ne omoare, ca la Colectiv, la fel. Odată a zis o femeie de la PR că a luat foc, odată a luat foc o uşă. Într-o parte, au stins-o, după aia a luat foc în altă parte. Cum se poate aşa ceva? Ei au dat foc, să ia asigurarea pe club".

Simona Trașcă, la un pas de moarte, în Bamboo: "Am văzut flăcări și apoi un fum care mă lesina. Suntem la mila lui ... O tânără însărcinată, în incendiul din Bamboo. S-a temut pentru viața ei și a bebelușului: "Sincer, am fost convins...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x