Antena Căutare

Disponibilizarile din MAI vor avea loc, chiar daca legea a fost respinsa

Disponibilizarile din Ministerul de Interne vor avea loc, chiar daca cele doua Camere ale Parlamentului au respins proiectul Guvernului pe aceasta tema. Conducerea ministerului va anunta astazi o serie de masuri alternative la proiectul privind disponibilizarile. Acesta prevede ca numarul de posturi ocupate de politistii si functionarii din cadrul Ministerului se va reduce, pentru 2011, astfel incat sa se incadreze in bugetul alocat.

"In urma sedintei extraordinare convocate de ministrul Traian Igas, la care au participat toti sefii structurilor MAI, s-a gasit o solutie alternativa in cazul proiectului de lege privind restructurarile" au declarat, miercuri, pentru surse din minister.

Surselor citate sustin ca in cursul zilei de miercuri conducerea ministerului va face publica o serie de precizari pe aceasta tema.

Marti dupa-amiaza, sefii structurilor din Ministerul Administratiei si Internelor s-au intalnit pentru a propune solutii pentru continuarea procesului de restructurare din sistem. Asta dupa ce proiectul de lege privind disponibilizarile a fost respins.

Sursa: Antena3

Raport: Increderea romanilor in institutiile publice s-a diminuat ingrijorator in 2010... Trupul neinsufletit al lui Fanus Neagu, depus la Sediul Uniunii Scriitorilor din Capitala...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x