Antena Căutare

"Distractia" de weekend: Traficul de pe DN1, deviat pe Cheia din cauza aglomeratiei

Traficul de weekend infernal de pe DN1 Bucuresti-Brasov nu mai este de multa vreme o noutate, dar acest lucru nu poate calma nervii soferilor si ai pasagerilor. Iar politistii nu pot face altceva decat sa devieze masinile DN1A Sacele - Cheia - Ploiesti, in incercarea de a face ca vehiculele sa se miste pe Valea Prahovei. Mai mult, de aceasta data, pentru ca "distractia" sa fie la maximum pe DN1, in dreptul localitatii Poiana Tapului, se si lucreaza la un pod, circulatia defasurandu-se alternativ, pe un singur fir.

UPDATE 16.00: Cozile de masini se intind pe kilometri buni in zona Posada

Prin urmare, Centrul Infotrafic al Politiei Romane informeaza ca in judetul Brasov, duminica, 5 august, incepand cu ora 12.00, din cauza aglomeratiei, a fost luata masura devierii circulatiei de pe DN1, dinspre Brasov catre Valea Prahovei, pe DN1A Sacele - Cheia - Ploiesti.

Pe DN1, cel mai greu se circula kilometrul 128+470 de metri, la Poiana Tapului, unde un pod se afla in reparatii. Pentru fluidizarea traficului, in acest punct autovehiculele care circula catre Bucuresti sunt deviate pe o strada laterala, precizeaza sursa citata.

REPORTAJ: Ultimul hipodrom din Romania sta sa cada in orice moment... "Ultimul fum" pentru un traficant de tigari: Sarb, impuscat mortal de graniceri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x