Antena Căutare

Distracție gratis de Revelion! Petreceri și concerte în orașele din România

Marile orașe ale României au pregătit pentru localnici, dar și pentru turiști mai multe petrecere în aer liber de Revelion, cu focuri de artificii superbe și concerte ale unor artiști și trupe cunoscute.

Distracție gratis de Revelion! Petreceri și concerte în orașele din România
Distracție gratis de Revelion! Petreceri și concerte în orașele din România

La Cluj-Napoca, localnicii vor sărbătorii sfârșitul anului 2019 cu interpreți de muzică etno, dance și live band, care vor crea o atmosferă memorabilă. La ora 22:00, pe scena din Piața Unirii va începe concertul oferit de trupa Datina, urmând ca la ora 23:00, pe scenă să urce trupa DJ Project. În Piața Avram Iancu, de la ora 00.00 va avea loc un spectacol de artificii, care va marca trecerea în Noul An, momentul fiind sărbătorit cu peste 750 de sticle de șampanie.

La Galați localnicii se bucură de trei petreceri în noapte de Revelion. Astfel, în premieră, vor fi două petreceri stradale de revelion și două focuri de artificii organizate de Primăria Galați, una pe platoul din fața Sălii Sporturilor și alta într-un cartier de la periferia orașului. De asemenea, municipalitatea va organiza Revelionul pensionarilor, la Patinoarul acoperit.

În Buzău vor urca pe scenă artiști precum Carla’s Dreams, Alex Calanca&Band, Igor Cuciuc, Elena Sima, Dora Ungureanu sau Gabriela Bolocan. Bugetul alocat a fot de aproximativ 100.000 de euro și sunt așteptate aproximativ 5000 de persoane.

La Pitești este aștepta, în Piața Primăriei Pitești, trupa Bere Gratis care va susține un concert între 23.15 și 00.30. La miezul nopții va fi organizat un spectaculos foc de artificii care va marca venirea Noului An.

Primăria Timişoara a pregătit un „retro Revelion”, unde va concerta trupa suedeză Rednex, dar și Akcent şi Phaser, precum şi artista Sandra N.

La Iași, localnicii se vor bucura de un concert în aer liber, în fața Palatului Culturii, alături de Irina Rimes, Hara, Ovidiu Lipan Țăndărică și un foc de artificii de 10 minute.

În noaptea dintre ani, la Constanța, Ștefan Bănică, Andra și Voltaj vor cânta în Piața Ovidiu. La miezul nopții organizatorii au pregătit un spectaculos foc de artificii, iar petrecerea începe la ora 22:00.

Femeia arsă la Spitalul Floreasca a avut arsuri pe 30% din corp, dar plăgile nu aveau semne de infecţie, erau în curs de... Bărbat înjunghiat în plină stradă în Târgu-Jiu! Agresorul se află în libertate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x