Antena Căutare

Distractie mare de Revelion in statiunile de pe Valea Prahovei

Distractie mare a fost de Revelion si in statiunile de pe Valea Prahovei. Mai exact, pe partii unde sute de turisti au venit sa intampine noul an cu zambetul pe buze. Pentru o tanara, miezul noptii a insemnat si momentul unei decizii importante. A fost ceruta in casatorie de iubitul ei.

Romanii de pe Valea Prahovei si-au luat prietenii si apropiatii de mana si au incins hore la baza partiilor.

Pentru doi indragostiti, trecerea dintre ani a insemnat si trecerea intr-o noua etapa a vietii, cea de familisti. Ajutat de cativa de prieteni si de o pancarta, tanarul curajos si-a convins prietena sa spuna "DA!".

Insa, pentru cateva sute de oameni, petrecerea de Revelion n-a iesit exact cum a fost planificata. Au ramas blocati in trafic pe drumul care leaga statiunea Poiana Brasov de oras, asa ca au fost nevoiti sa ciocneasca un pahar cu sampanie in masina sau in parcare. Nu s-au suparat, insa. Au dansat si s-au distrat pe cinste.

Tinerii au demonstat ca se pot distra oriunde, cat timp au prietenii alaturi. Au incins o hora chiar pe marginea soselei.

Cu aproape o ora inainte de miezul noptii, traficul dintre Brasov si Poiana a fost complet blocat. Cozile de autoturisme s-au intins pe mai bine de 3 kilometri pe fiecare sens, asa ca de voie, de nevoie, multi au asteptat trecerea in noul an cu centura pusa.

Multi nu s-au suparat, ba chiar au fost incantati de priveliste. Focul de artificii a fost mult mai spectaculos vazut de la inaltime, de pe colina. Altii, insa, n-au fost la fel de entuziasmati.

Romanii din intreaga tara au intampinat cu veselie intrarea in noul an!... Petardele au facut victime si in acest an...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x