Antena Căutare

Distribuie să vadă toți unde se "duc" pădurile României. Cât o să mai stăm cu mâinile în sân?

Afacerile cu lemn, în special afacerile ilegale, prosperă pe zi ce trece. Hectare întregi de pădure sunt defrişate zilnic, mare parte a lemnului luând calea exportului, potrivit romaniamatinal.ro.

Distribuie să vadă toți unde se "duc" pădurile României. Cât o să mai stăm cu mâinile în sân?
P[durile României

"Multe dintre ţările din vestul Europei se alimentează cu materie lemnoasă de la noi. Pentru că la noi legea este permisivă şi nici nu se prea aplică. Mare parte a lemnului exportat trece prin judeţul nostru. Un arădean a reuşit să filmeze, de pe podul de la Grădişte, o locomotivă care trage zeci de vagoane pline cu lemn. Cel mai probabil, trenul respectiv a luat calea exportului, ieşind din ţară pe la frontiera feroviară Curtici. Încet, dar sigur, ne „strângem singuri de gât”, ne vindem aerul curat, oxigenul produs de copaci, acest „aur verde” al ţării noastre. În aceste condiţii, în câţiva ani România va deveni un semi-deşert.", mai spune romaniamatinal.ro.

Sora Sorinei, fata din Baia de Aramă, se îmbolnăvește de dorul ei! ”Mergem cu Andreea la psiholog, e tare greu, fata nu... Alegeri Prezidențiale 2019. A vrut să voteze și a murit! Un bărbat a decedat chiar la ieșirea din secția de votare, în L...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x