Antena Căutare

Divortul cauzeaza caderea parului lfemeilor!

Nu e deloc usor sa treci printr-un divort. Impartirea finantelor, proprietatii, timpului, copiilor implica mai multe nivele de stres. Potrivit unui studiu, in cazul femeilor, toate acestea au repercusiuni asupra podoabei capilara. Vezi detalii in articolul ce urmeaza!



Daca va intrebati de ce femeile sunt marcate de divort in mod diferit fata de barbati, Dr. Guyuron, chirurg plastic din Claveland, atribuie aceste dicrepante diferentelor de sex. "Stresul de a trece printr-un divort este mult mai problematic pentru o femeie decat pentru un barbat. Barbatii pot trece de la o relatie la alta mult mai usor", a declarat acesta pentru Huffington Post."

Studiul, prezentat duminica in cadrul conferintei anuale de la 'Societatea anuala a chirurgilor plastici" din Denver, a revelat ca exista si alti factori externi care pot contribui la pierderea parului in cazul femeilor. Printre acestea se numara somnul mai mic de 8 ore, fumatul in exces si expunerea la soare.

Dr. Guyuron are cateva sugestii ce vin in ajutorul celor afectate: "Poarta o palarie de protectie solara cand te expui la soare, bea cafea cu moderatie, tine cont de orele dormite, evita fumatul si nu in ultimul rand consolideaza-ti casnicia".

Romania va adera la un proiect pilot al CE privind incurajarea turismului in extrasezon... A inceput bursa locurilor de vanzare in camin: Vezi preturile!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x