Antena Căutare

DNA cumpara tehnica de ascultare si fotografiere in valoare de 500.000 lei de la un SRL de bloc

In plin scandal al interceptarilor telefonice, DNA cumpara tehnica de ascultare si fotografiere in valoare de 500.000 de lei. Achizitia se face de la un SRL de bloc, prin clasica metoda a licitatiei, la care se prezinta un singur ofertant, care si castiga, scrie Financiarul.



Societatea apartine unui tanar de 28 de ani, al carui tata a fost asociat cu Liviu Tarsea, directorul general al firmei de securitate G4S, careia i-a furnizat de altfel licente software de securitate, scrie Financiarul. Compania este filiala in Romania a celui mai mare grup de securitate din lume si are contacte in regim public-privat in multe institutii importante ale statului.

Furnizorul de echipamente de ascultare s-a ocupat pana acum de montarea unei bariere de acces la Pucioasa, a montat un sistem de inregistrare a convorbirilor telefonice la Hidroelectrica Buzau si a dotat cu statii radio un cazinou de pe soseaua Bucuresti-Brasov. In plus, a pus si cateva camere de luat vederi pentru o unitate a Protan din Ilfov.

Citeste si Financiarul!

Foto: Intactimages

16 milioane de euro pentru proiectarea unei noi magistrale de metrou... Proteste zgomotoase la Iasi si Constanta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x