Antena Căutare

DNA i-a prelungit lui Sorin Blejnar cu inca 30 de zile interdictia de a parasi tara

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au decis prelungirea cu 30 de zile a masurii interdicitiei de a parasi tara dispusa in cazul fostului sef al ANAf, Sorin Blejnar, si in cel al fostului sef al Vamilor, Viorel Comanita. Cei doi, cercetati intr-un caz privind o evaziune fiscala de peste 15 milioane de euro, s-au prezentat miercuri dimineata la DNA, ei luand la cunostinta de masura dispusa, care poate fi contestata in instanta.

Potrivit DNA, fostul sef al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF), Sorin Blejnar, ar fi sprijinit, din mai 2011 pana in iulie 2012, grupul infractional care a initiat un amplu mecanism evazionist vizand sustragerea de la plata accizelor a unor cantitati de motorina vandute sub denumirea unor produse petroliere inferioare.

In acest caz mai sunt cercetati fostul sef al Serviciului de Informatii si Protectie Interna (SIPI) Constanta Dan Secareanu, fostul sef de cabinet al lui Blejnar, Codrut Marta, sotii Radu si Dana Nemes, Mihai Gulea, Stefan Puscasu si Ovidiu Ioan Moldovan au primit interdictie de a parasi tara.

Citeste continuarea articolului in Jurnalul!

Basescu, scos basma curata de Daniel Morar in "Dosarul Flota". Expertiza contabila a fost refacuta ... Mobilier cu foita de aur pentru judecatorii de la Curtea Constitutionala...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x