Antena Căutare

Cad capete! "Doamna cu funcție", care l-a reclamat pe polițistul Marian Godină, și-a anunțat demisia de la Crucea Roșie Brașov

Scandul pornit în interiorul Inspectoratului Județean de Poliție Brașov, în urma dezvăluirilor făcute de polițistul Marian Godină, a adus prima demisie.

Scandul pornit în interiorul Inspectoratului Județean de Poliție Brașov, în urma dezvăluirilor făcute de polițistul Marian Godină, a adus prima demisie.

"Doamna cu funcție", directoarea Crucii Roșii, filiala Brașov, pe numele său Luana Minea, a renunțat la funcție, după ce l-a denunțat pe polițist pentru comportament neadecvat, atunci când a oprit mașina în care femeia se afla pe locul din dreapta, și l-a sacționat pe șofer pentru neacordare de prioritate.

"Doamna Luana Minea şi-a anunţat demisia din ATOP, iar în şedinţa de luna viitoare o vom lua în discuţie. Cred că este o măsură bună pentru că nu văd de ce numele ATOP trebuie să apară în această dispută a poliţiei. Faptul că eşti membru al ATOP nu trebuie să creeze un avantaj, dimpotrivă, îţi aduce o mulţime de obligaţii pe care fiecare dintre noi trebuie să le îndeplinească", a spus Carol Ambrus, preşedintele Autorităţii Teritoriale pentru Ordine Publică Braşov pentru Mediafax.

Potrivit unei declarații a Luanei Minea, făcută la un post de televiziune, aceasta a susținut că "este necesar să fac o plângere pentru comportamentul acestuia. Şi nimic altceva. Nu m-am adresat nimănui, cerând vreun favor din partea domnului Godină, nu mi-am declinat calitatea, decât cea de la Crucea Roşie, pentru că maşina în care s-a întâmplat era a Crucii Roşii, iar în acest moment mă voi adresa justiţiei pentru ceea ce se întâmplă acum, pentru că mi-a terfelit imaginea”.

Rezultatul sesizării făcute polițistului Marian Godină. Vezi mai jos reacția oficială!

Însă punctul de vedere al fostei directoare a fost negat cu o probă audio, realizată de polițist chiar la fața locului, în care se aude cum doamna îi cere lui Godină să renunțe la sacțiune, invocând motive de "funcție".

Godină a precizat, în postarea de luni, că a fost chemat de superiori "la raport", în urma unui incident în trafic, de pe data de 8 februarie. El a spus că i-a suspendat permisul de cinducere unui șofer care nu ar fi acordat prioritate unui pieton. Doar că în mașina respectivă se afla și șefa Crucii Roșii Brașov. Polițistul a relatat doar că femeia i-a spus că deține acea funcție și l-a avertizat că îi sună pe șefii lui. Ulterior, Godină a încărcat pe internet și înregistrarea, menită să-i susțină spusele.

„Ce se întâmplă cu soarelea noaptea?” Întrebarea care le-a dat de furcă românilor. Tu știi răspunsul?... De la moții-eroi din Apuseni până la mama „reformatoare” a tripletelor din Arad: românii sunt alături de posturile trust...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x