Antena Căutare

Doamne, ce tragedie! Doi copii au murit înecați într-o groapă plină cu apă: "Cadavrele pluteau când le-am găsit"

Doi copii, unul de 11 ani și altul în vârstã de 12 ani, au fost gãsiți înecati într-o groapã plinã cu apã, într-o localitate din județul Vaslui. Tragedia a fost descoperită imediat ce familiile au sesizat lipsa lor.

Doi copii, unul de 11 ani și altul în vârstã de 12 ani, au fost gãsiți înecati într-o groapã plinã cu apã, într-o localitate din județul Vaslui. Tragedia a fost descoperită imediat ce familiile au sesizat lipsa lor.

Potrivit publicației locale vremeanoua.ro, atunci când au vãzut cã bãietii nu se mai întorc de la joacã, părinții au anunțat Poliția și au pornit în căutarea lor. Abia în cursul noptii, trupurile neînsufletite ale copiilor au fost descoperite în acea groapã plinã cu apã, aflatã în zona unui iaz în constructie.

Echipajul Ambulantei, chemate de urgentã la fata locului, nu a mai putut face nimic pentru micuti. Unul dintre copii avea pãrintii în strãinãtate, fiind acasã cu bunicii, iar celãlalt este crescut de mamã. Bãietii erau prieteni si plecaserã la joacã împreună, mai scrie sursa citată.

Din primele cercetări, cel mai probabil, cã unul a vãzut cã amicul sãu riscã sã se înece în groapa plină cu apă si a sãrit sã îl ajute. “Acolo este un iaz, dar este în lucru. Nu este apã în el. Este însã o groapã, sãpatã mai adânc, ca sã se adune apã. Acolo s-au înecat copiii. Zona în cauzã se aflã mai departe de sat, cam la 500 de metri. Familiile copiilor aveau grijã de ei, nu erau lãsati fãrã supraveghere. Ei erau copii cuminti, dar au vrut, probabil, sã se scalde acolo, în groapa aceea si s-a întâmplat tragedia”, a spus primarul comunei Hoceni, Vasile Tabãrã.

Imagini REVOLTĂTOARE în zona Olteniei! Râul Olt a devenit un adevărat FOCAR DE INFECȚIE și este greu de privit... VEȘTI BUNE pentru români! Procedura de la ANAF care a revoltat pe toată lumea va fi ELIMINATĂ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x