Antena Căutare

Doamne, ce tragedie! O copilă de doar 13 ani s-a SINUCIS. Motivul ce a împins-o la un asemenea gest este HALUCINANT

Tragedie fără margini într-o familie din Piteşti. Fata de 13 ani a fost găsită aseară, fără viaţă, în dormitorul ei. Adolescenta a fost găsită fără suflare chiar de fratele mai mare. Acesta a încercat să intre în camera fetei, însă a văzut că uşa este blocată, aşa că a forţat încuietoarea. În faţa ochilor i s-a dezvăluit o imagine cumplită.

Tragedie fără margini într-o familie din Piteşti. Fata de 13 ani a fost găsită aseară, fără viaţă, în dormitorul ei. Adolescenta a fost găsită fără suflare chiar de fratele mai mare. Acesta a încercat să intre în camera fetei, însă a văzut că uşa este blocată, aşa că a forţat încuietoarea. În faţa ochilor i s-a dezvăluit o imagine cumplită.

"A fost găsită de echipajul nostru în stop cardio respirator s au efectuat manevrele de resuscitare 50 de minute din păcate, nicio şansă", a declarat Monica Neagu, medic SAJ Argeş.

Vecinii spun că familia nu părea să aibă probleme, iar fata era chiar un copil cuminte, care învăţa bine. Câteva posibile explicaţii au apărut totuşi, după tragedie.

Unii spun că fata juca zilnic pe Facebook un joc destul de violent.

Sinaxarul zilei de 7 septembrie. Înaiteprăznuirea Nașterii Maicii Domnului... CUTREMUR mare în România! Ce magnitudine a avut...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x