Antena Căutare

Doamnelor, trebuie să acceptați! Bărbaţii sunt influenţaţi de toate femeile din viaţa lor

"În spatele fiecărui bărbat de succes, stă o femeie puternică!" Ce şanse are, însă, bărbatul atunci când femeia nu e puternică, ci - din contră - e o persoană foarte sensibilă? Aici ar putea exista nişte probleme. Cel puţin asta susţin cercetătorii americani, care - poate vă miraţi - dar au mai făcut un studiu de largă inspiraţie. Concluzia oamenilor de ştiinţă de peste Ocean este următoarea: bărbaţii sunt influenţaţi de absolut toate femeile din viaţa lor


"În spatele fiecărui bărbat de succes, stă o femeie puternică!" Ce şanse are, însă, bărbatul atunci când femeia nu e puternică, ci - din contră - e o persoană foarte sensibilă? Aici ar putea exista nişte probleme. Cel puţin asta susţin cercetătorii americani, care - poate vă miraţi - dar au mai făcut un studiu de largă inspiraţie. Concluzia oamenilor de ştiinţă de peste Ocean este următoarea: bărbaţii sunt influenţaţi de absolut toate femeile din viaţa lor.

Mame, surori, iubite, soţii, fiice! Toate femeile din viaţa unui bărbat îi marchează existenţa. Să spunem că respectivul nu e influenţat de mamă, iar - în timp - dezvoltă un comportament misogin. Bineînţeles, este genul de om care - odată căsătorit - visează să aibă un fiu şi împreună să facă tot felul de lucruri "băieţeşti". Soarta - însă - îl face tată de fată. Ce se întâmplă în continuare? Proaspătul tată de fată îşi schimbă total viziunea asupra aşa-zisului sex-slab.

Şi bărbaţii care au una sau mai multe surori au viziune proprie asupra vieţii. Iar de aici, şi un comportament diferit. Aşadar, dacă şeful dumneavoastră are surori sau o fiică nu vă faceţi probleme. Omul ştie să acorde şanse tuturor angajaţilor, indiferent de sex. Problemele apar în cazul şefilor care sunt taţi de băieţi. În acest caz, lucrurile pot să o ia razna complet.

Vezi edițiile integrale ale Observatorului Special pe AntenaPlay.

ORAȘUL DE SUB NOI! Ambiţia le-a schimbat viaţa... Vremea cu Flavia Mihășan: ”Iarna ne aduce frig și ger, dar și multe cadouri! Se apropie Sărbătorile!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x