Căutare Live

Doar 25 la sută dintre absolvenţii de clasa a 12-a din Buzău participă la pregătirea pentru examenul de bacalaureat

Doar 25 la sută dintre absolvenţii de clasa a 12-a din Buzău participă la pregătirea din clase în vederea susţinerii bacalaureatului, mai puţini decât se anunţaseră initial, şi 50 la sută dintre elevii de clasa a opta, existând chiar şcoli cu prezenţă 0.

Potrivit inspectorului general adjunct al IŞJ Buzău, Nela Wamsiedel, prezenţa înregistrată marţi a fost în rândul elevilor de clasa a 12-a de doar 25 la sută, iar în rândul celor de clasa a opta de circa 50 la sută,

Conform sursei citate, există şcoli în mediul rural unde niciun elev nu participă la pregătire, dar şi o şcoală renumită din Buzău, Şcoala generală nr,1, unde de asemenea nici un copil nu este prezent în clase.

Conform sursei citate, la Şcoala generală nr. 1, părinţii şi porfesorii au stabilit de comun accord că e mai bine ca orele să fie susţinute în continuare online, pentru siguranţa copiilor şi a profesorilor. Cursurile de pregătire se vor desfăşura până pe 12 iunie, după care urmează examenele naţionale. Evaluarea la care vor participa copiii de clasa a opta va începe pe 15 iunie, iar bacalaureatul pe 22 iunie.

Sursa : news.ro

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... BAC 2020. Au început înscrierile pentru prima sesiune de Bacalaureat. Descarcă acum cererea tip pentru înscrierea la exa...
Parteneri
Tradiții și obiceiuri de Sfântul Andrei. Ce trebuie să faci pentru a-ți visa ursitul
Sfântul Andrei este sărbătorit la noi în țară în fiecare an în data de 30 noiembrie. Acesta este considerat a fi cel Întâi chemat dintre Apostolii lui Iisus Hristos. La noi în țară există o mulțime de tradiții și obiceiuri de ziua Sfântului Andrei. Multe dintre ele îi ajută pe oameni să se ferească de spiritele rele, în timp ce altele le ajută pe femeie să-și viseze alesul.
Catine.ro
Ultimele știri