Căutare Live

Doar 25 la sută dintre absolvenţii de clasa a 12-a din Buzău participă la pregătirea pentru examenul de bacalaureat

Doar 25 la sută dintre absolvenţii de clasa a 12-a din Buzău participă la pregătirea din clase în vederea susţinerii bacalaureatului, mai puţini decât se anunţaseră initial, şi 50 la sută dintre elevii de clasa a opta, existând chiar şcoli cu prezenţă 0.

Potrivit inspectorului general adjunct al IŞJ Buzău, Nela Wamsiedel, prezenţa înregistrată marţi a fost în rândul elevilor de clasa a 12-a de doar 25 la sută, iar în rândul celor de clasa a opta de circa 50 la sută,

Conform sursei citate, există şcoli în mediul rural unde niciun elev nu participă la pregătire, dar şi o şcoală renumită din Buzău, Şcoala generală nr,1, unde de asemenea nici un copil nu este prezent în clase.

Conform sursei citate, la Şcoala generală nr. 1, părinţii şi porfesorii au stabilit de comun accord că e mai bine ca orele să fie susţinute în continuare online, pentru siguranţa copiilor şi a profesorilor. Cursurile de pregătire se vor desfăşura până pe 12 iunie, după care urmează examenele naţionale. Evaluarea la care vor participa copiii de clasa a opta va începe pe 15 iunie, iar bacalaureatul pe 22 iunie.

Sursa : news.ro

Buzău: Trusele de testare pentru coronavirus s-au epuizat. Probele sunt din nou trimise la Institutul Cantacuzino din Bu... "Aveam declarația bună, totul bun, m-am trezit acasă cu 3.000 de lei amendă". Românii au stat ore în șir la co...
Parteneri
Obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Ce recomandă specialiștii
Dacă ți-ai propus să faci o schimbare în viața ta, specialiștii îți vin în ajutor cu o listă de obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Aceste gesturi mărunte vor avea un impact semnificativ asupra rutinei tale de zi cu zi.
Catine.ro
Ultimele știri