Antena Căutare

Doctorul Vasile Astarastoaie: SMURD-ul a fost creat de Arafat si finantat de catre Stat

Presedintele Colegiului Medicilor din Romania, Vasile Astarastoaie il sustine in continuare pe Raed Arafat, desi acesta si-a dat demisia, si doreste ca Arafat sa se implice in continuare la perfectionarea noii Legi a Sanatatii.

"Sistemul SMURD a fost creat de Raed Arafat si a fost finantat de catre Statul roman. Lucrurile se vad foarte clar. SMURD-ul nu este perfect, nimic nu este perfect, dar este performant", a spus profesor doctor Vasile Astarastoaie, presedintele Colegiului Medicilor din Romania.

Desi a recunoscut faptul ca s-a aflat in numeroase dispute cu fostul subsecretar de Stat in Ministerul Santatii, doctorul Astarastoaie a recunoscut totusi valoarea fondatorului SMURD.

Referitor la proiectul Legii Sanatatii doctorul a punctat inca o data importanta actului legislativ medical.

"Legea 95 a fost tot impusa si nu a fost pe dezbateri reale. Aceasta reforma se face acum pentru ca exista frica ca nu se va face vreodata. Dar o asemenea lege nu poate fi facut pe picior. Trebuie sa te gandesti ca o astfel de lege are importanta cea mai mare dupa Constitutie", a mai adaugat doctorul.

Foto: Intact Images

Un paramedic SMURD e platit cu 1100 de lei, un detinut cu 2200 de lei... VIDEO! Un politist care a condus beat a avariat patru masini...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x