Antena Căutare

Document semnat de Ialomitianu: Daca nu sunt bani de salarii, vor fi concedieri

Atentie, bugetari! Vi se pregateste ceva. Daca nu sunt bani de salarii, vor fi oameni dati afara. Aceasta este propunerea ministrului de Finante. Antena 3 a obtinut in exclusivitate un document semnat de Gheorghe Ialomiteanu, prin care le recomanda sefilor din subordine sa faca disponibilizari daca incasarile de la buget nu acopera plata salariilor.


Iar pentru a evita aceasta "situatie neplacuta", asa cum o numeste Ialomitianu, ministrul de Finante a semnat, impreuna cu secretarul de stat Gheorghe Gherghina si presedintele ANAF, Sorin Blejnar, un document in care li se recomanda sefilor institutiilor din subordine sa faca disponibilizari daca incasarile de la buget nu acopera plata salariilor.

Aceasta situatie vine dupa ce in luna octombrie a anului trecut, in urma protestelor angajatilor de la Finante, bonusurile acestora au fost introduse in salarii. Greva de atunci a paralizat activitatea la ghisee timp de doua zile.

sursa:Antena3

UPDATE! Constanta: Un om a murit si alti trei au fost raniti, dupa ce zidul unui cimitir s-a prabusit peste ei... Timisoara: O fetita a fost muscata de fata de un caine...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x