Antena Căutare

Documentul exploziv care deschide noi piste în cazul tragediei de la „Colectiv”

Un document a rămas aproape intact după nenorocirea petrecută în clubul din București. Aici se poate observa cum proprietarii locației au închiriat întreg spațiul trupei „Goodbye to Gravity”

Documentul exploziv care deschide noi piste în cazul tragediei de la „Colectiv”
www.tolo.ro

Un document a rămas aproape intact după nenorocirea petrecută în clubul din București. Aici se poate observa cum proprietarii locației au închiriat întreg spațiul trupei „Goodbye to Gravity”.

Informația a fost furnizată în exclusivitate de Cătălin Tolontan pe blogul său, tolo.ro. Un document ar doar pe margini scoate la iveală o nouă ipoteză și poate deveni una dintre cele mai importante probe pentru avocații apărării. Potrivit acestor informații, patronii de la „Colectiv” cedaseră întreg spațiu, sub formă de închiriere firmei reprezentate de Alex Pascu, liderul trupei care a concertat în acea fatidică noapte de 31 octombrie.

În aceeași anchetă publicată pe blogul lui Cătălin Tolontan este dezvăluit faptul că doi inspectori ISU au vizittat cu regularitate clubul „Colectiv”, aceștia fiind Antonina Radu și pe George Matei, procurorii cerând ulterior arestarea acestora.

Citiți un material exploziv pe Tolo.ro.

Anunț de ultimă oră. Se schimbă regulile în spațiul Schengen... Mâine este intrarea în Biserică a Maicii Domnului. Iată ce trebuie să faci în această noapte!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x