Căutare Live

Doi adolescenţi au spart 15 maşini într-o singură noapte, cu o foarfecă! Cum au fost prinși - VIDEO

Doi adolescenţi cu vârste de 14 şi 15 ani au spart 15 mașini în Tulcea, în timpul nopţii de sâmbătă spre duminică, folosind o foarfecă pentru a forța ușile autoturismelor. Aceștia au fost prinși de jandarmi, care i-au predat apoi Poliției. 

Doi adolescenţi cu vârste de 14 şi 15 ani au spart 15 mașini în Tulcea, în timpul nopţii de sâmbătă spre duminică, folosind o foarfecă pentru a forța ușile autoturismelor. Aceștia au fost prinși de jandarmi, care i-au predat apoi Poliției.

Potrivit jandarmilor din Tulcea, echipa de intervenţie i-a identificat, în timpul nopţii de sâmbătă spre duminică, pe cei doi copii, de etnie rromă, pe strada Isaccei în zona Piaţa Veche din municipiul Tulcea.

După ce i-au văzuți pe stradă, în frig,jandarmii i-au luat pe cei doi adolescenți în mașina de serviciu, la căldură. Aceștia au observat că adolescenții erau agitați și au efectual un control corporal preventiv.

Astfel, jandarmii au găsit asupra minorilor o foarfecă cu care aceștia forţau uşile autoturismelor, un smartphone, o cheie de autoturism şi bani.

În acest fel, oamenii legii au constatat că cei doi minori sunt autorii spargerii a 15 autoturisme în noaptea de vineri spre sâmbătă.

Cei doi au fost predaţi Poliţiei Tulcea, în acest caz fiind deschise dosare penale.

Mai multe detalii sunt disponibile în clipul de mai sus.

34 de ani de la Cernobîl. Imaginile gloriei din Pripiat, orașul în care s-a construit centrala morții. Așa arăta înainte... Gripa a mai luat o viață! Un bebeluș de 11 luni a murit în București. „Nu a răspuns la tratament”...
Parteneri
Ce este grăsimea abdominală. 4 motive care pot duce la apariția acesteia
Grăsimea abdominală, așa cum îi spune și numele, este acea grăsime care se acumulează în zona abdomenului. Cunoscută și drept grăsime viscerală, aceasta acaparează organele abdominale, printre care ficatul și intestinele. Aceasta este extrem de periculoasă pentru sănătatea noastră și poate duce la creșterea riscului de a face diabet.
Catine.ro
Ultimele știri