Antena Căutare

Împinși spre moarte, chiar de părinți! De ce au decis doi adolescenți de 18 ani să-și pună capăt zilelor! Familiile lor, disperate

Doi tineri în vârstă de 18 ani, din Iași, au decis să-și pună capăt zilelor, după ce părinții lor le-au spus că nu vor ca ei să mai fie împreună. 

Doi tineri în vârstă de 18 ani, din Iași, au decis să-și pună capăt zilelor, după ce părinții lor le-au spus că nu vor ca ei să mai fie împreună.

Cei doi adolescenți, care sunt din Iași, au plecat de acasă în urmă cu câteva zile. S-au cazat la o pensiune din Suceava, iar mai apoi, în cursul zilei de ieri, au vorbit la telefon cu părinții. Ulterior, au decis să-și pună capăt zilelor.

Au înghițit numeroase pastile de paracetamol, iar mai apoi tânărul a sunat la 112 și a spus că iubita lui a luat prea multe, potrivit monitorulsv.ro.

Cei doi îndrăgostiţi au ajuns de urgență la spital, fiind diagnosticaţi cu '”itoxicaţie voluntară medicamentoasă'” Au rămas internați pentru a primi tratament.

Acum, polițiștii au demarat o anchetă și au purtat discuții cu părinții acestora.

Ministrul Educației pregătește noi schimbări din toamnă: Vrea să interzică meditațiile pentru elevi... Ultimă oră! Inspectorii ANAF vor suna la ușile românilor! Ce controale va face Fiscul în țară...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x