Antena Căutare

Doi angajaţi ai Penitenciarului Iaşi, transportaţi la spital după ce au inhalat fum în urma unui incendiu izbucnit într-o magazie de alimente

Doi angajaţi ai Penitenciarului Iaşi au fost transportaţi la spital, marţi, după ce au inhalat fum în urma unui incendiu de mici proporţii, izbucnit într-o magazie de alimente. Incendiul s-a manifestat doar cu degajarea de fum, fiind stins în scurt timp, şi a fost declanşată o anchetă pentru a se stabili cauzele izbucnirii acestuia.

Potrivit reprezentanţilor Penitenciarului Iaşi, marţi, în jurul orei 10.00, la o magazie de alimente din incinta penitenciarului s-a declanşat un incendiu de mici proporţii, fără flacără, cu degajare de fum.

"Angajaţii responsabili pentru gestionarea incidentelor de acest tip au intervenit cu promptitudine, iar până la sosirea echipajului Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Iaşi incendiul a fost deja lichidat", arată sursa citată.

Acolo a ajuns şi un echipaj SMURD, care a evaluat medical persoanele implicate.

"Starea de sănătate este în prezent bună, însă, preventiv, doi angajaţi au fost preluaţi şi transportaţi la o unitate spitalicească pentru verificări suplimentare, urmare inhalării fumului emanat", precizează reprezentanţii Penitenciarului Iaşi.

La nivelul unităţii, a fost declanşată o verificare internă, în vederea stabilirii cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului.

Sursa : news.ro

Universitatea „Babeș-Bolyai” din Cluj își suspendă cursurile. "Măsura având un scop preventiv"... Un șofer a accidentat mortal un pieton, apoi a fugit de la locul faptei. Bărbatul este căutat de polițiști...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x