Căutare Live

Doi angajaţi ai Penitenciarului Târgu Jiu şi patru angajaţi ai Penitenciarului Vaslui, confirmaţi cu coronavirus

Doi angajaţi ai Penitenciarului Târgu Jiu şi patru angajaţi ai Penitenciarului Vaslui au fost confirmaţi cu coronavirus. Toţi cei şase angajaţi lucrau în sectorul administrativ.

”Vă informăm că, astăzi, 18.07.2020, doi angajaţi ai Penitenciarului Târgu Jiu şi patru angajaţi ai Penitenciarului Vaslui au fost confirmaţi pozitiv la testul efectuat pentru SARS-CoV-2. Aceştia au exercitat atribuţii de serviciu în sectorul administrativ, cu purtarea echipamentului de protecţie”, a transmis, sâmbătă, Administraţia Naţională a Penitenciarelor.

Sursa citată a precizat că poliţiştii de penitenciare confirmaţi pozitiv la Penitenciarul Vaslui sunt contacţi ai cazului comunicat în data de 08.07.2020.

”În prezent, la nivelul celor două locuri de deţinere, se derulează ancheta epidemiologică. Din punct de vedere administrativ, în conformitate cu metodologia de intervenţie a sistemului penitenciar, primele măsuri dispuse vizează: scoaterea din serviciu a posibililor contacţi şi înlocuirea acestora cu personal de rezervă, dezinfectarea tuturor spaţiilor, intensificarea triajului epidemiologic al cadrelor, informarea persoanelor private de libertate cu privire la cazurile înregistrate în rândul angajaţilor, monitorizarea medicală preventivă a persoanelor custodiate, implementarea recomandărilor Direcţiilor de Sănătate Publică competente”, a mai transmis sursa citată.

Instituţia a precizat că în ambele locuri de deţinere, misiunile specifice se derulează în condiţii optime, fără disfuncţionalităţi.

”În continuare, având în vedere dinamica accelerată a transmiterii virusului SARS-CoV-2 la nivel naţional, începând cu data de 20.07.2020, se suspendă desfăşurarea activităţilor lucrative cu persoane private de libertate la puncte exterioare de lucru. Totodată, pentru preîntâmpinarea oricăror situaţii de risc şi pentru asigurarea continuităţii în activitate, angajaţii sectorului administrativ, din toate unităţile subordonate, vor relua exercitarea atribuţiilor de serviciu în program de lucru secvenţial”, a mai precizat Administraţia Naţională a Penitenciarelor.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Managerul Institutului ”Marius Nasta”: Atunci când vom conştientiza că regulile trebuie respectate, cred că acela va fi ...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri