Antena Căutare

Doi bărbați din județul Dolj au fost prinși în flagrant în timp ridicau un colet plin de droguri de la un curier - VIDEO

Doi bărbați din județul Dolj, în vârstă de 36, respectiv 37 de ani au fost reținuți de autorități după ce unul dintre inculpaţi a fost prins în flagrant, după ce a ridicat un colet care conţinea aproape 2,7 kg de canabis.

Doi bărbați din județul Dolj, în vârstă de 36, respectiv 37 de ani au fost reținuți de autorități după ce unul dintre inculpaţi a fost prins în flagrant, după ce a ridicat un colet care conţinea aproape 2,7 kg de canabis.

Procurorii DIICOT spun că drogurile au fost expediate din Anglia, prin intermediul unei firme de transport internațional: „La data de 3 octombrie s-a procedat la efectuarea unei acțiuni de prindere în flagrant a inculpatului G.V. în timp ce ridica un colet ce conținea cantitatea de 2.698 grame de canabis, expediat din Anglia prin intermediul unei firme de transport internațional. La aceeași dată, coletul a fost predat inculpatului R.M, conform înțelegerii acestora”, au explicat procurorii DIICOT.

Ulterior, oamenii legii au găsit la unul dintre inculpaţi aproape 200 de grame de canabis, dar şi droguri de mare risc. Este vorba de 30 de comprimate de ecstasy: „În urma verificărilor efectuate, organele judiciare au mai ridicat de la inculpatul G.V. cantitatea de 185 de grame cannabis, precum şi 30 comprimate de MDMA (ecstasy)”, au mai precizat anchetatorii.

Acţiunea de prindere în flagrant a fost organizată cu sprijinul ofițerilor Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Craiova.

Arestaţi preventiv pe o perioadă de 30 de zile

Cei doi inculpaţi au fost reţinuţi joi, pe 3 octombrie. O zi mai târziu, după o noapte petrecută în arestul IPJ Dolj, inculpaţii au fost duşi la Tribunalul Dolj cu propunere de arestare preventivă. Instanţa a admis solicitarea anchetatorilor şi a emis pe numele inculpaţilor mandate de arestare pe o perioadă de 30 de zile. Cei doi sunt cercetaţi pentru comiterea infracţiunii de trafic de droguri de risc şi mare risc, respectiv complicitate la trafic de droguri.

„Dispune arestarea preventivă a inculpatului Gegiu Valentin pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 04.10.2019 şi până la data de 02.11.2019, inclusiv. Respinge cererea formulată de inculpatul Gegiu Valentin, prin apărătorul din oficiu, de luare a măsurii preventive a arestului la domiciliu sau a controlului judiciar. Dispune arestarea preventivă a inculpatului Rădulescu Marius pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 04.10.2019 şi până la data de 02.11.2019, inclusiv. Respinge cererea formulată de inculpatul Rădulescu Marius, prin apărătorul ales, de luare a măsurii preventive a arestului la domiciliu sau a controlului judiciar”, au hotărât judecătorii doljeni. Tot vineri, hotărârea instanţei a fost contestată de inculpaţi la Curtea de Apel Craiova.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Acestea sunt cele mai căutate joburi! Românii vor să aibă servicii care să le aducă bani mulți... Poliția din Capitală, în alertă! Aurel, un copil de zece ani, a plecat de acasă și nu s-a mai întors: ”Sunați la 112 dac...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x