Antena Căutare

Doi bărbaţi, prinşi în flagrant când furau bani dintr-un bancomat, prin producerea unei explozii, într-o localitate din Covasna / Ulterior, a fost prins şi un complice al acestora

Doi bărbaţi, în vârstă de 25, respectiv 38 de ani, au fost prinşi în flagrant, vineri dimineaţă, de poliţişti, în timp ce sustrăgeau bani dintr-un bancomat aflat la parterul unui bloc din localitatea Ozun, judeţul Covasna, prin producerea unei deflagraţii. Ulterior, a fost prins şi un complice al acestora, ei fiind suspectaţi de fapte similare comise în Poiana Braşov şi Sinaia.

Potrivit Poliţiei Române, vineri, în jurul orei 4.00, în localitatea Ozun, judeţul Covasna, au fost prinşi în flagrant doi bărbaţi, care ar fi distrus bancomatul sucursalei unei bănci din localitate, prin provocarea unei explozii.

După producerea deflagraţiei, cei doi au pătruns în incinta unităţii bancare, situată la parterul unui bloc de locuinţe, prin forţarea uşii de acces şi au strâns banii din cutiile bancomatului, iar după ce au ieşit şi încercau să îşi asigure scăparea, au fost prinşi în flagrant de poliţişti. Ulterior, într-o benzinărie din municipiul Braşov, a fost prins şi un complice al acestora, care le-ar fi facilitat transportul către şi dinspre localitatea Ozun.

Cei trei bărbaţi sunt bănuiţi de săvârşirea acestui gen de infracţiuni şi există date cu privire la implicarea acestora şi în comiterea faptelor de distrugerea bancomatelor şi furtul banilor din Poiana Braşov şi Sinaia. Bărbaţii respectivi se află în prezent în custodia poliţiştilor, pentru continuarea cercetărilor în vederea probării întregii activităţi infracţionale şi luarea măsurilor legale care se impun.

Sursa : news.ro

Românca ucisă de coronavirus în Italia a fost adusă în secret în țară. Sicriul, escortat de Poliție direct la cimitir... Observator Update, 20 martie, ora 11:00: Peste 10 mii de decese din cauza COVID-19...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x