Căutare Live

Doi bărbaţi suspectaţi că au intrat într-o firmă din Bucureşti, au spart seiful şi au furat 40.000 de lei, arestaţi

Doi bărbaţi suspectaţi că au intrat într-o firmă din Bucureşti, au spart seiful şi au furat 40.000 de lei au fost arestaţi pentru 30 de zile.

Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au reţinut doi bărbaţi, în vârstă de 40, respectiv de 42 de ani, bănuiţi de săvârşirea unei infracţiuni de furt calificat din incinta unei firme, pe raza Sectorului 6.

”Ancheta a fost declanşată de o plângere în care reprezentatul unei societăţi comerciale reclama faptul că, în noaptea de 27/28.06.2020, prin escaladarea gardului şi ulterior, prin forţarea unei ferestre, persoane necunoscute au pătruns în incinta societăţii comerciale, au tăiat seiful şi au sustras banii aflaţi în interior, prejudiciul fiind de aproximativ 40.000 de lei”, a transmis, sâmbătă, Poliţia Capitalei.

În urma investigaţiilor a rezultat că în sediul firmei ar fi pătruns doi bărbaţi, cu feţele acoperite, care, cu ajutorul unor instrumente de tăiat, au secţionat seiful şi ar fi sustras banii aflaţi îninterior.

Cei doi bărbaţi au fost prezentaţi în faţa magistraţilor, care au dispus arestarea preventivă.

Sursa: News.ro

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Prahova: Focar de COVID-19 la o firmă cu peste sută de angajaţi. În ultimele săptămâni, mai multe societăţi s-au confrun...
Parteneri
Obiceiuri la care e indicat să renunți după vârsta de 60 de ani. Cum să-ți păstrezi echilibrul în viață
Procesul de îmbătrânire poate fi unul extrem de frumos. Acest lucru se întâmplă mai ales dacă ai avut parte de o viață echilibrată și activă. Cu toate acestea, anumite probleme de sănătate pot pune în dificultate calitatea vieții. Vestea bună este că multe din aceste obstacole se pot evita cu ajutorul unor obiceiuri la care e indicat să renunți după vârsta de 60 de ani.
Catine.ro
Ultimele știri