Doi bărbaţi suspectaţi că au intrat într-o firmă din Bucureşti, au spart seiful şi au furat 40.000 de lei, arestaţi

Doi bărbaţi suspectaţi că au intrat într-o firmă din Bucureşti, au spart seiful şi au furat 40.000 de lei au fost arestaţi pentru 30 de zile.

Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au reţinut doi bărbaţi, în vârstă de 40, respectiv de 42 de ani, bănuiţi de săvârşirea unei infracţiuni de furt calificat din incinta unei firme, pe raza Sectorului 6.

”Ancheta a fost declanşată de o plângere în care reprezentatul unei societăţi comerciale reclama faptul că, în noaptea de 27/28.06.2020, prin escaladarea gardului şi ulterior, prin forţarea unei ferestre, persoane necunoscute au pătruns în incinta societăţii comerciale, au tăiat seiful şi au sustras banii aflaţi în interior, prejudiciul fiind de aproximativ 40.000 de lei”, a transmis, sâmbătă, Poliţia Capitalei.

În urma investigaţiilor a rezultat că în sediul firmei ar fi pătruns doi bărbaţi, cu feţele acoperite, care, cu ajutorul unor instrumente de tăiat, au secţionat seiful şi ar fi sustras banii aflaţi îninterior.

Cei doi bărbaţi au fost prezentaţi în faţa magistraţilor, care au dispus arestarea preventivă.

Sursa: News.ro

Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal. Cum a fost gândit parcursul jucătorului 456
Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal interpretat de actorul Lee...
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021. Taurii sunt nemulțumiți de relația actuală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021 spune că Taurii sunt nemulțumiți de ceva timp de...
Parteneri
Trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021. Când se dă ceasul cu o oră înapoi
Ca în fiecare an până acum, românii sunt obișnuiți ca primăvara și toamna să facă schimbări în program. E vorba despre schimbarea orei. Acum, în octombrie 2021, în ultimul weekend din lună ceasul trebuie dat cu o oră înapoi. Când se face trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021.
Catine.ro
Ultimele știri