Căutare Live

Loviți de o creangă în timp ce se jucau în parc. Doi copii din Bârlad au ajuns la spital cu traumatisme și fracturi

În timp ce se jucau în parc, doi copii din Bârlad, județul Vaslui au fost răniți grav de o creangă care s-a desprins din copacul de lângă ei. 

În timp ce se jucau în parc, doi copii din Bârlad, județul Vaslui au fost răniți grav de o creangă care s-a desprins din copacul de lângă ei.

"Detaşamentul de pompieri Bârlad a intervenit pe un teren aparţinând fostei fabrici de rulment din localitate, pentru doi minori de 13 şi 14 ani, care au fost răniţi de o creangă. În fapt, erau patru copii care mergeau pe un teren de rugby, iar doi dintre ei au fost răniţi de crengile unui copac tăiat.

La faţa locului au mers medicii şi au găsit cei doi copii răniţi. Cel de 13 ani a fost transportat de echipajul de prim ajutor la spital cu traumatism toracic şi de membru superior stâng. Cel de 14 ani are un traumatism cranio-cerebral", au transmis reprezentanţii ISU Vaslui.

Sursă: DCNews

Se serbează ziua de nume sau nu pe 15 august? Motivul pentru care nu este greșit să spui "La mulți ani" pe 15 ... Unii români, care locuiesc cu chirie, au primit o veste șoc! Toți trebuie să primească asta de la proprietari!...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri