Antena Căutare

Răzbunare nebunească într-o parcare din județul Gorj! Doi copii au vandalizat peste 40 de mașini într-o parcare, pentru că nu au fost primiți cu colindul! Pagubele sunt uriașe

Ghinion mare la început de an pentru 40 de proprietari de mașini din județul Gorj, care și-au găsit mașinile vandalizate în parcate.

Video! Răzbunare teribilă într-o parcare din Gorj după ce 2 minori au înțepat cauciucurile și au vandalizat peste 40 de mașini aflate într-o parcare, una fiind chiar a Poliției Locale! Copiii s-au revoltat pentru că nu au fost primiți cu colindul, așa că le-au adus oamenilor nevinovați pagube uriașe

Ghinion mare la început de an pentru 40 de proprietari de mașini din județul Gorj, care și-au găsit mașinile vandalizate în parcare.
Vinovați au fost 2 copii cu apucături dubioase care, fiind supărați că n-au fost primiți cu colindul, s-au apucat să taie cauciucurile a 40 de mașini, printre care se afla inclusiv o mașină a Poliției locale.
Supărarea și tentativa de infracțiune a băieților a fost surprinsă de camerele de supraveghere din parcare, astfel cei doi au putut fi identificați.

Camerele surprind gesturile nepricepute, dar prine de iz ale copiilor care după ce înțeapă cauciucurile o iau la fugă, dar revin pentru a-și continua misiunea atunci când se asigură că pot continua în siguranță.
Fiecare proprietar în parte a aflat ulterior că nu sunt ei singurii păgubiți, ci aceeași soartă au avut-o și mașinile alăturate.
Din nefericire, după un calcul simplu, proprietarii au ajuns la niște sume de plătit fabuloase, așa că au fost nevoiți să facă plângere la poliție.
Partea cea mai tristă este că cei doi copii fac parte din familii sărace care nu vor putea să suporte paguba în valoare de peste 10.000 de lei.
Anchetatorii vor continua cercetările și au deschis deja dosare penale pentru distrugere, însă nimeni nu vede în acest moment o soluție care să împace oamenii păgubiți.

Vezi imaginile care surprind infracțiunea comisă de cei doi copii de 10 și 13 ani:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Doliu în Familia Regală! A murit arhiducesa Elisabeta Sandhofer, nepoata regelui Ferdinand... Nenorocire în județul Giurgiu! O mașină alimentată cu gaz a fost mistuită de flăcări pe șosea. Autoturismul era condus d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x