Antena Căutare

Doi copii si bunicul lor au murit spulberati de o masina, in judetul Ilfov

Doi copii, in varsta de sase si sapte ani, si bunicul lor au fost spulberati de pe trotuar, chiar in fata casei. Soferul, care circula cu viteza, a pierdut controlul intr-o depasire si a intrat intr-o duba parcata la marginea drumului, care a fost proiectata apoi violent in cele trei victime.

Rudele celor trei victime sunt in stare de soc. Micutii Mario si Bebita, si bunicul lor abia iesisera din casa batranului. Au fost in vizita la el, iar omul voia sa ii duca acasa, la nici un kilometru distanta.

Atat copiii, cat si bunicul lor au murit pe loc. Martorii spun ca soferul circula cu viteza foarte mare in momentul in care a avut loc tragedia.

Soferul si pasagerul din dreapta lui au ajuns la Spitalul Universitar din Capitala si se afla in afara oricaui pericol. Barbatul de 30 de ani este cercetat acum pentru omor din culpa.

Executorii judecatoresti mai au de asteptat pana ii vor numara casele lui Adrian Nastase... Incendiu in apropierea lacului Tei, din Capitala: Casa unei batrane a fost facuta scrum...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x