Antena Căutare

Doi elevi de clasa a VIII-a s-au batut mai ceva ca in ring, in uralele colegilor

Bataia de la coltul strazii se exerseaza la scoala. Doi elevi de clasa a VIII-a, din Constanta, fata si baiat, s-au batut mai ceva ca in ring, in uralele colegilor. Si-au primit amandoi pedeapsa si, alaturi de ei si restul colegilor. Cu totii s-au ales cu nota scazuta la purtare, ca sa invete o data pentru totdeauna ca violenta nu trebuie incurajata, ci stopata

Scandalul a inceput imediat dupa ora de sport. Elevii au iesit in pauza, iar una dintre fete a vrut sa-si aprinda o tigara. Un coleg a vazut-o, i-a smuls-o din mana si a rupt-o. Pana la bataie, a mai fost doar un pas.

In timpul luptei dintre cei doi, colegii ii incurajau. Cand au vazut ca nu mai e de gluma, pana la urma, cativa copiii si-au chemat diriginta. Nu s-au ranit, dar atat fata cat si baiatul s-au ales cu nota scazuta la purtare.

De altfel, nici ceilalti colegi n-au scapat de sanctiune. Lor le-a fost scazut cate un punct din nota de la purtare. Pentru ca nu au anuntat in timp util de scandal, dar mai ales ca o lectie.

Camerele de supraveghere, spaima infractorilor. La Slatina, legea se face in stil "Big Brother"... Fostul director al Postei, condamnat la 6 ani de inchisoare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x