Antena Căutare

Doi fraţi, de 10 şi 12 ani, care au fugit de acasă, căutaţi de poliţiştii din Brăila

Poliţiştii din Brăila caută doi fraţi care au fugit de acasă marţi seară, cei doi copii, în vârstă de 10, respectiv 12 ani, fiind daţi în urmărire naţională şi internaţională.

Potrivit Poliţiei Judeţene Brăila, dispariţia celor doi fraţi a fost anunţată, miercuri, în jurul orei 11.00, de către mama celor doi, o femeie de 36 de ani din municipiul Brăila. Femeia le-a spus poliţiştilor că cei doi fraţi au plecat de acasă marţi, 3 martie, în jurul orei 18.00, iar de atunci nu mai ştie nimic de nici unul dintre ei.

Mihai Luis Ivanovici are 10 ani, 1,3 metri înălţime, circa 45 de kg, constituţie astenică, părul şaten, tuns scurt, ochii căprui, fără semne particulare. La plecarea de la acasă el era îmbrăcat cu o geacă din tercot, tip camuflaj.

Fratele său, Florin Nicolae Ivanovici, are 12 ani, greutatea de aproximativ 60 de kg, constituţie solidă, părul şaten, tuns scurt, ochii negri, cicatrice în partea superioară dreaptă a frunţii. Ultima dată când a fost văzut de mama lui acesta purta trening negru, cu dungi roşii pe mâneci şi adidaşi albi cu dungi roşii.

Poliţiştii din Brăila îi caută pe cei doi fraţi în tot judeţul, însă fără succes până acum, astfel că s-a solicitat căutarea lor la nivel naţional şi internaţional.

Sursa : news.ro

Elcen răspunde primarului Capitalei: Centralele companiei respectă cerinţele de mediu, această situaţie este folosită de... Spitalul Judeţean din Galaţi va avea un heliport pe care se va putea ateriza şi noaptea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x