Antena Căutare

Doi indivizi au jefuit o banca din Bucuresti

O banca din Bucuresti a fost jefuita, miercuri seara, de doio indivizi. La putin dupa lasarea intunericului, barbatii cu cagule pe fete au amenintat-o pe casiera cu un cutit, iar femeia le-a dat toti banii pe care-i avea. In sucursala nu era niciun agent de paza. Hotii au fugit apoi, iar angajatii bancii au anuntat politia.

Hotii au dat spargerea cu cateva minute inainte de incheierea programului de lucru. In sucursala mai erau la ora respectiva doar o clienta si cateva angajate, care se pregateau sa plece acasa. Femeile au incremenit in fata celor doi barbati, cand acestia au inceput sa le ameninte cu arma.

In timp ce unul dintre indivizi a golit doua rafuturi de bani, celalalt a avut grija ca angajatele bancii sa nu scoata o vorba. Barbatul nu s-a atins, insa, de niciuna dintre femei.

Una dintre casiere a apasat butonul de alarma la cateva momente dupa ce hotii au fugit pe usile bancii. Desi nu au urcat intr-o masina ca sa fuga mai repede, cei doi au reusit sa se faca nevazuti pe strada.

Daca vor fi identificati, barbatii risca sa stea cativa ani dupa gratii pentru fapta lor.

Angajate atacate cu arma de patron, intr-un mall din Cluj... COD GALBEN de viscol si ninsori pana la ora 20.00, in noua judete din sud-estul tarii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x