Antena Căutare

Doi infractori cu experienta au cazut in plasa unei batrane din Capitala

Infractorii au vrut sa-i faca o paguba de peste 3.000 de lei, dar femeia si-a dat seama ce plan au si a organizat un flagrant, cu politistii. Cand au pus mana pe cei doi, oamenii legii si-au dat seama ca acestia au mai inselat si alti batrani.

“Ieri n-am fost la biserica, n-am fost nicaieri, n-am impartit. M-am ocupat de hoti”, spune Ana Ionescu, batrana care s-a aliat cu politistii.

La 75 de ani, batrana a jucat rolul unei victime credule, intr-un flagrant organizat de politie, dar pus la cale chiar de ea. Totul a inceput in urma cu cateva zile, cand a primit un telefon, iar vocea unui barbat o felicita ca ar fi castigat un premiu de 20.000 de euro.

Barbatul care se prezenta a fi angajatul unei companii de telefonie fixa i-a spus insa ca premiul nu e chiar pe gratis. Femeia a intrat in jocul individului si a incercat sa traga de timp. A anuntat politia si si-a jucat rolul de victima, desi nu a crezut nicio clipa ca ar fi castigat vreun leu. S-a dus la bancomat ca sa scoata suma ceruta. In momentul in care le-a dat plicul suspectilor, politistii i-au incatusat.

Aceiasi indivizi au mai pacalit un batran la sfarsitul anului trecut, vecin cu doamna Ana Ionescu.

Unul dintre infractori si-a petrecut cinci ani dupa gratii pentru trafic de droguri. El a fost arestat pentru inselaciune, iar complicele sau este cercetat in stare de libertate. Anul trecut, numai Capitala, au fost depuse 130 de plangeri care incrimineaza acest mod de operare. Jumatate dintre ele au fost rezolvate.

Harta batranetii si a tineretii din Romania: Care sunt regiunile cu cei mai multi batrani... Tragedie intr-o tabara din Busteni: O eleva cazuta de la etajul trei al unei vile, in stare grava...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x