Antena Căutare

Doi medici din Iași sunt obligați să plătească daune în valoare de 70.000 de euro

Doi medici de familie din Iași sunt obligați să plăteasca daune în valoare de 70.000 de euro deoarece au prescris o rețetă greșită. Decizia nu este definitivă.

Doi medici de familie din Iași sunt obligați să plăteasca daune în valoare de 70.000 de euro deoarece au prescris o rețetă greșită. Decizia nu este definitivă.

Un soț și o soție, ambii medici de familie, au fost găsiți vinovați de culpă medicală de judecători și obligați să plătească daune morale. Armand şi Liliana Daneliuc trebuie să despăgubească o fostă pacientă, căreia i-au prescris în dozaj greşit un medicament puternic.

Farmacista la care a mers pacienta pentru a cumpăra rețeta greșită nu a luat nicio măsură pentru a preveni consecințele. Aceasta a vândut medicamentul, deși dozajul era greșit și toxic.

Cazul este un proces complicat, care a început în anul 2015 și soluționat recent de către judecători, însă sentința nu este definitivă.

Victima a cerut daune morale în valoare de 100.000 de euro, însă a fost îndreptățită doar cu 70.000 deoarece sănătatea fizică și psihică a victimei a fost afectată.

Patru persoane au fost rănite după ce două autoturisme s-au ciocnit pe DN 19F, în judeţul Satu Mare... Jandarmeria Suceava, precizări după dispariţia ursului împuşcat: Când jandarmul s-a întors, ursul nu mai era...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x