Antena Căutare

Primele imagini de la accidentul cu doi morți și 11 răniți din Vrancea. Șoferul ar fi adormit la volan

Două persoane și-au pierdut viețile și alte 11 au fost rănite în urma unui accident ce a avut loc marți dimineață, în afara localității Balotești, județul Vrancea. 

Primele imagini de la accidentul cu doi morți și 11 răniți din Vrancea. Șoferul ar fi adormit la volan Galerie
Doi morți și 11 răniți, în urma unui accident grav produs în urmă cu puțin timp. Autoritățile au activat planul roșu

Potrivit primelor informații, conducătorul unui microbuz a pierdut controlul asupra direcției de mers și a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu un autoturism.

În urma impactului puternic, autoturismul s-a răsturnat și a luat foc imediat. Din primele informații, persoana aflată în mașină a murit pe loc.

De asemenea, o altă persoană din microbuz a murit, iar alte 11 au fost rănite. Traficul este blocat în aceste momente.

Planul Roșu de intervenție a fost activat, marți dimineața, în județul Vrancea, iar la fața locului au fost trimise 11 autospeciale, dar și elicopterul SMURD, anunță Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU).

Din primele cercetări rezultă ca șoferul autoturismului ar fi adormit la volan.

Traficul rutier este blocat pe ambele sensuri. Conform Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române, ”pe DN2D Focșani – Târgu Secuiesc, la kilometrul 25, pe raza localității Bolotești, județul Vrancea, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate un microbuz și un autoturism.

Potrivit primelor date, două persoane au decedat, iar mai multe au suferit leziuni grave. Circulația rutieră este întreruptă pe ambele sensuri”.

România, lovită de fenomene extreme până la sfârșitul lunii. De ce se produc furtuni puternice: ”Avem un dereglaj cu man... Evaluare Națională 2020. Subiecte cu grad de dificultate ridicat, anul trecut, la Matematică. Ce-i așteaptă pe elevi anu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x