Antena Căutare

Doi morți și doi răniți grav, în urma unui accident! Impactul a fost atât de puternic, încât două persoane au fost aruncate afară, prin parbriz 

Două persoane și-au pierdut viața joi după-amiază, în centrul municipiului Zalău, în urma unui accident rutier grav. La fața locului au intervenit mai multe echipaje de asistență medicală, însă două dintre persoane au fost declarate decedate. 

Două persoane și-au pierdut viața joi după-amiază, în centrul municipiului Zalău, în urma unui accident rutier grav. La fața locului au intervenit mai multe echipaje de asistență medicală, însă două dintre persoane au fost declarate decedate.

Potrivit unor martori oculari, şoferul unui autoturism a intenţionat să vireze spre stânga, însă nu a acordat prioritate de trecere unui alt autoturism, care venea din sens opus. Impactul dintre cele două maşini a fost atât de puternic, încât ambii pasageri din autoturismul care a efectuat manevra neregulamentară au fost propulsaţi afară, prin parbriz.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sălaj, Lucian Jacodi, a declarat că accidentul s-a soldat cu patru victime, două din ele fiind rănite grav şi având nevoie de manevre de resuscitare.

"Este vorba de un accident rutier cu patru victime, ce a avut loc în Zalău, pe bulevardul Mihai Viteazul. La faţa locului au intervenit două ambulanţe SMURD, o autospecială de descarcerare şi o autospecială cu apă şi spumă. Două persoane au fost inconştiente şi s-au efectuat manevre de resuscitare de către două echipaje SMURD şi două echipaje de pe o ambulanţă. Victimele, o femeie de 76 de ani şi un bărbat de 80 de ani, nu au răspuns manevrelor de resuscitare şi au fost declarate decedate", a precizat Lucian Jacodi, potrivit Agerpres.

Narcisa Balint, directorul Serviciului de Ambulanţă Sălaj, a precizat că o a treia persoană, o femeie de 37 de ani, a fost dusă la spital cu răni uşoare la un picior, în vreme ce şoferul din maşina în care se afla acesta a refuzat acordare de ajutor medical, deşi a acuzat şi el dureri la un picior.

Poliţia continuă cercetările pentru a stabili cauzele exacte ale producerii accidentului.

Bătaie cu bâte și topoare între două familii, la Giurgiu! Trei persoane, duse de urgență la spital! ... Video! O fetiță din Călărași a fost lovită cu un borcan în cap după ce a luat o pungă de pufuleți din raftul unui magazi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x