Doi morți și trei răniți într-un accident în care au fost implicate două autoturisme și o căruță

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Galați, Eugen Chiriță, în urma coliziunii dintre cele trei vehicule au rezultat cinci victime, dintre care doi, o femeie de 19 ani și un bărbat de 25 ani, au decedat.

"Cele două victime din autoturism au fost găsite în stop cardiorespirator, încarcerate. S-a intervenit cu echipajul de descarcerare și cu echipajele SMURD și s-a făcut resuscitarea victimelor timp de o oră, dar, din păcate, nu s-a mai putut face nimic. Celelalte trei victime, trei tineri de 19, 25 și 36 de ani, au suferit multiple fracturi deschise și au fost transportate la Spitalul din Tecuci", a precizat Chiriță.

Din primele cercetări se pare că șoferul BMW-ului ar fi vrut să depășească atelajul, care nu era semnalizat, l-a acroșat și s-a ciocnit violent de mașina Mercedes. Cei doi decedați sunt din BMW.

Polițiștii rutieri au deschis o anchetă pentru a afla împrejurările în care s-a produs evenimentul rutier.

Parteneri
Shiloh Jolie-Pitt a mers în vacanță cu mama sa. Ce a purtat fiica Angelinei Jolie la sosirea în Veneția
Shiloh Jolie-Pitt a atras privirile tuturor atunci când a mers în vacanță alături de mama sa. În vârstă de doar 15 ani, fiica Angelinei Jolie a purtat o ținută lejeră care să-i permită să se simtă confortabil pe parcursul călătoriei cu avionul. Adolescenta se va afla în perioada următoare alături de mama și frații săi într-o excursie relaxantă în Veneția.
Catine.ro
Ultimele știri