Antena Căutare

Doi muncitori, arși cu acid sulfuric, în Zlatna. Ce spun autoritățile

Doi muncitori din Zlatna, angajați ai unei firme de prelucrarea cuprului, au suferit arsuri chimice cu acid sulfuric. Autoritățile au dechis un dosar penal pentru vătămare corporală şi neluarea măsurilor legale de sănătate şi securitate în muncă.

Doi muncitori din Zlatna, angajați ai unei firme de prelucrarea cuprului, au suferit arsuri chimice cu acid sulfuric. Autoritățile au dechis un dosar penal pentru vătămare corporală şi neluarea măsurilor legale de sănătate şi securitate în muncă.

Cei doi bărbaţi, de 28, respectiv 53 de ani, au fost aduşi de la Zlatna, în cursul serii de duminică, prezentând arsuri chimice cu acid sulfuric pe 11-12% şi, respectiv, 40% din suprafaţa corpului.

"După ce au fost trataţi şi stabilizaţi, s-a luat legătura cu Centrele de Arşi din ţară şi s-a perfectat transferul acestora. Unul a fost dus cu ambulanţa la Timişoara, iar celălalt la Sibiu", a menţionat Dragoş Suciu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba Iulia.

"A fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală şi neluarea măsurilor legale de sănătate şi securitate în muncă", a afirmat comisarul Luminiţa Prodan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, citat de Agerpres.

Rugăciune împotriva gândurilor de desfâu. Rostită zilnic, te scapă de patimile trupești... A crezut că Martha era iubirea vieții lui. Tânăra avea alte planuri. Jefuit și amenințat, bărbatul cere să i se facă dre...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x