Antena Căutare

Doi oameni ai strazii au provocat un incendiu in Constanta

Doi oameni ai strazii au semanat panica in Constanta. Au facut un foc intre doua cladiri, iar flacarile au cuprins un garaj in care erau mai multe canistre cu combustibil si o butelie. Daca oamenii care locuiesc in zona nu ar fi indraznit sa se aventureze in mijlocul focului, se putea produce o explozie devastatoare.

Cand au vazut focul, proprietarul garajului si vecinii lor au iesit imediat afara. Fara sa ezite, au intrat in mijlocul flacarilor. Au scos mai intai masina din garaj, apoi s-au intors dupa bidoanele cu combustibil si butelia care se aflau inauntru. Focul ajunsese deja la ele. Daca ar fi intarziat cateva secunde, ar fi putut muri intr-o explozie.

“Incendiul se manifesta in spatele garajului si deja se extinsese si la garaj pe o portiune destul de buna. Am inteles ca in spatele garajului stateau doi boschetari, oameni ai strazii si de acolo ar fi plecat incendiul”, a declarat plutonierul Mihail Trascu, de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Constanta.

Chiar daca vor fi gasiti cei care au provocat incendiul, proprietarul garajului nu va putea sa-si recupereze paguba.

O noua arestare in cazul uciderii omului de afaceri Valeriu Damian... Trei absolventi de Politehnica, experti in arta spionajului!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x