Live acumSerial: Grand Hotel (SUA 2019)
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Doi părinți și copiii lor minori, infectați cu noul coronavirus. Un medic a dezvăluit drama pe care o trăiesc: ”Viața lor s-a dat complet peste cap!”

Aproape 900 de cazuri de coronavirus s-au înregistrat în România, în ultimele 24 de ore, iar printre persoanele infectate se numără și doi părinți și copiii lor, din Câmpia Turzii.

Doi părinți și copiii lor minori, infectați cu noul coronavirus. Un medic a dezvăluit drama pe care o trăiesc: ”Viața lor s-a dat complet peste cap!”

Lehel Csergo, medic primar și șeful secției de medinciă internă de la Câmpia Turzii, a vorbit despre drama pe care o trăiesc doi părinți, care au fost depistați pozitiv pentru coronavirus alături de cei doi copii minori.

”Într-un salon din ”zona roșie” avem internat un bărbat cu doi copii mici. În urmă cu 24 de ore soția lui a fost diagnosticată cu Covid-19 și internată la o clinică din Cluj. A rămas el să aibă grijă de copii. Numai că între timp a făcut și el febră. Pe seară a devenit febril și copilul cel mic, de numai 4 ani. Așa că dimineața și-a luat copii și s-a prezentat la Spital. Acum așteptăm rezultatul testului pentru Coronavirus. Orele trec greu, noroc că cei mici nu sunt foarte afectați, pentru ei este mai mult o aventură.

Declarațiile lui Raed Arafat, confirmate. 889 de cazuri de coronavirus, în România, în ultimele 24 de ore. Aproape 300 de pacienți sunt la ATI

Sosește rezultatul testului. Comunicarea veștilor proaste face parte din meseria de medic. Îl informez pe bărbat că toți 3 sunt infectați cu Coronavirus și vor fi transferați la Cluj. Îmi răspunde că se aștepta și a venit pregătit. Apoi începe să plângă. Este deja prea mult pentru el. Copiii izbucnesc și ei în plâns, fără să înțeleagă exact ce se întâmplă. În numai 2 zile viața lor s-a dat complet peste cap. Dar pentru majoritatea românilor drama acestei familii nu va fi altceva decât o cifră în plus într-o statistică națională impersonală. Iar pentru mulți este numai o minciună spusă de către un medic sau un jurnalist”, scrie medicul din Câmpia Turzii, pe Facebook.

Creștere alarmantă a cazurilor de coronavirus. Ce spune premierul Orban despre revenirea la restricții: ”Totul depinde de respectarea regulilor!”

Record de îmbolnăviri în România, în ultimele 24 de ore

Până astăzi, 18 iulie, pe teritoriul României, au fost confirmate 36.691 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 24.865 au fost externate, dintre care 22.488 de pacienți vindecați și 2.377 de pacienți asimptomatici, externați la 10 zile după depistare.

Totodată, până în prezent, 913 de pacienți cu test pozitiv au fost externați la cerere.

Până astăzi, 2.009 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat.

Recomandari