Antena Căutare

Revoltă online după ce doi poliţişti îmbrâncesc o femeie cu un bebeluş în braţe, în Sighet. Soțul a filmat scena!

Scene incredibile la Sighet, unde doi poliţişti au îmbrâncit o femeie, fără să ţină seama că avea un bebeluş în braţe. Totul s-a întâmplat după ce femeia şi soţul ei au intrat în conflict cu oamenii legii.

Scene incredibile la Sighet, unde doi poliţişti au îmbrâncit o femeie, fără să ţină seama că avea un bebeluş în braţe. Totul s-a întâmplat după ce femeia şi soţul ei au intrat în conflict cu oamenii legii.

Poliţiştii urmăreau în trafic o maşină implicată într-un furt, iar şoferul a oprit chiar lângă banca pe care stăteau cei doi şi nişte prieteni de-ai lor. Agenţii le-au cerut să părăsească zona, dar oamenii au refuzat, iar tatăl copilului nici nu a vrut să se legitimeze. Aşa s-a iscat un scandal monstru.

Bărbatul a fost dus la poliţie pentru audieri şi a primit şi o amendă de 2.000 de lei.

Video cu puternic impact emoțional. Un martor a filmat primele minute după un accident rutier în Maramureș... Video cu mașina care a căzut în gol cinci metri, de pe un pod, în Gorj. Sunt trei morți și un rănit grav...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x