Eroi în acțiune! Doi polițiști români au sărit în lacul Fundeni, ca să salveze o femeie de la înec! Momentul a fost filmat - Video

 

Doi polițiști români au sărit în lacul Fundeni, vineri, ca să salveze o femeie de la înec. Momentul a fost filmat, iar imaginile au fost făcute publice de Direcția Generală de Poliție a Municipiului București.

O femeie care ar fi căzut accidental în lacul Fundeni, vineri seara, a fost salvată de doi poliţişti care au sărit în apă şi au adus-o la mal, după care aceasta a fost transportată la spital, potrivit Poliţiei Capitalei.

„La ora 18,45, prin apel 112, se anunţa faptul că o persoană ar fi căzut accidental în lacul Fundeni şi striga după ajutor. Ciprian Georgescu şi Constantin Petrache au ajuns primii în zona indicată, unde nu au irosit nicio clipă şi au sărit în apă, la scurt timp aducând la mal o femeie”, se arată într-un mesaj publicat pe pagina de Facebook a Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti.

Potrivit aceluiași mesaj, femeia a fost preluată imediat de un echipaj medical.

„Acum e la spital şi sperăm să fie bine. Mulţumim, stimaţi colegi! Jos pălăria în faţa voastră!", arată același mesaj.

Mesajul publicat de Direcția Generală de Poliție a Municipiului București este însoţită de o filmare a acţiunii de salvare a femeii de către cei doi poliţişti.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI