Doi români, tată și fiu, au murit în Spania, într-un accident cumplit! Mașina lor s-a transformat într-un morman de fiare! Atenție, imagini tulburătoare! - Video

Doi români, tată şi fiu, au murit într-un accident ce a avut loc, miercuri, în Spania, după ce două maşini s-au ciocnit violent pe o şosea din estul peninsulei.

Accidentul din Spania.

Captură video

Al doilea fiu al tatălui român a fost grav rănit. În accident a pierit şi un cetăţean străin, iar un altul a fost grav rănit. Cele trei persoane decedate aveau între 22 şi 48 de ani.

Potrivit presei spaniole, tragedia s-a petrecut miercuri dimineaţă, în jurul orei şapte, iar la faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de pompieri şi medici care au încercat să salveze vieţile celor cinci victime.

Cei trei români erau din Săpânţa, judeţul Maramureş. Cel mai probabil, aceștia erau plecaţi la muncă în Spania.

Potrivit presei spaniole, tragedia s-a petrecut în jurul orei 6.50 din cauze încă necunoscute, în apropierea aeroportului din Vilanova d'Alcolea, zona Plana Alta.

Informațiile au fost confirmate de Centrul de Informații și Coordonare de Urgență și CPBC al Pompierilor din Castellón.

Parteneri
Meghan Markle împlinește 40 de ani. Detalii mai puțin știute despre Ducesa de Sussex
Meghan Markle împlinește frumoasa vârstă de 40 de ani și pare mai fericită ca niciodată. Ducesa de Sussex are alături o familie frumoasă și multă dragoste primită din partea celor apropiați. Oamenii sunt nerăbdători să vadă cum își va serba aceasta aniversarea, mai ales că sursele au speculat faptul că Ducesa ar fi angajat un organizator de petreceri care a colaborat inclusiv cu celebra Oprah Winfrey.
Catine.ro
Ultimele știri