Antena Căutare

Doi scafandri au disparut in Marea Neagra, in apropierea epavei de saptamana trecuta

Doi scafandri au disparut, joi seara, in Marea Neagra. Cei doi cercetau epava navei turcesti scufundata saptamana trecuta langa Mangalia, cand, nu se stie de ce, n-au mai dat niciun semn de viata. Colegii lor i-au cautat minute in sir, iar cand au vazut ca nu dau de ei au sunat la 112.



Barbatul a presupus ca cei doi sunt in viata asa ca s-a intors la suprafata. Dupa zece minute de liniste, colegii celor disparuti s-au scufundat din nou pentru a-i cauta. In cele din urma, coordonatorul operatiunii a sunat la 112.

Din pacate, vremea rea din largul Marii Negre nu le-a permis salvatorilor sa continue cautarile. Scafandrii s-au intors in zona epavei turcesti vineri dimineata.

Desi au trecut mai bine de 12 ore de la disparitia colegilor lor, salvatorii spera ca acestia sa mai fie inca in viata. Este posibil ca cei doi sa fi renuntat la echipamentul de scufundare pentru a inota pana la mal. Oricum nimeni nu poate sa isi explice cum au disparut cei doi avand in vedere ca erau bine antrenati pentru astfel de operatiuni.

sursa foto: Intact Images





Otilia Negrila, bancherul care a golit conturile clientilor, ramane in arest... Dezastru la bacalaureat: 65% dintre elevi au picat examenul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x