Doi soţi din Baia Mare au dat naștere unui proiect care salvează vieţi, după ce ei au privit neputincioşi cum copilul lor moare

Un proiect care salvează vieţi s-a născut dintr-o tragedie. Doi soţi din Baia Mare au privit neputincioşi cum copilul lor, de numai doi ani, moare înecat cu mâncare.

Atunci nu au ştiut ce să facă să-l salveze, dar acum la cinci ani de la tragedie, cei doi ajută zeci de tineri părinţi să evite accidentele de acest fel. Au deschis o şcoală de prim ajutor, iar la cursuri participă atât adulţii cât şi copiii care vor să înveţe cum să salveze o viaţă.

Aşa încept toate cursurile de prim ajutor susţinute de Vasile Vlaşin. De aproape cinci ani, zilnic, retrăieşte cea mai neagră zi a vieţii lui. Ziua în care din lipsa pregătirii nu a reuşit să îşi salveze fiul. Un accident banal cu un final tragic, ce ar fi putut fi evitat.

În locul durerii a crescut o dorinţă, cea de a salva vieţi şi de a împiedica alţi părinţi să treacă prin chinul pierderii unui copil.

Vasile Vlaşin îi învaţă pe cursanţi cum să salveze viaţa celor dragi, fie că vorbim de copii mici sau de adulţi.

Sute de oameni au participat deja la lecţiile de prim ajutor organizate de soţii Vlaşin atât în ţară cât şi peste hotare.

Jennifer Lopez a strălucit la Global Citizen Live. Salopeta purtată de artistă a atras toate privirile
Jennifer Lopez a strălucit la Global Citizen Live. Artista i-a uimit pe toți cei prezenți la...
Horoscopul zilei de 29 septembrie 2021. Gemenii au probleme la locul de muncă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 29 septembrie 2021 spune că Gemenii au probleme la locul de muncă, dar...
Parteneri
Sos tzatziki. Sos grecesc din iaurt cu usturoi și castraveți
Dacă ești în căutarea unei rețete de sos cremos, răcoritor și aromat, întrerupe căutările și prepară celebra rețetă de sos tzatziki. Este o rețetă de sos grecesc din iaurt cu usturoi și castraveți, perfect pentru a fi consumat cu o multitudine de preparate.
Catine.ro
Ultimele știri