Antena Căutare

Doi soti din judetul Ialomita, spulberati pe sosea la intoarcerea de la un priveghi

Doi soti si-au pierdut viata, dupa ce au fost loviti de o masina pe Drumul National 2, in judetul Ialomita. Se intorceau de la un priveghi si ca sa scurteze drumul spre casa, au incercat sa traverseze printr-un loc nepermis.

Impactul violent l-a ucis pe loc pe barbat, al carui trup a fost aruncat cativa metri pe asfalt. Sotia lui avea semne vitale slabe cand au ajuns medicii la ea. Au resuscitat-o minute bune, atat la locul accidentului, cat si in drumul spre spital. Din pacate, nu au reusit sa o stabilizeze.

Cei doi soti se intorceau de la o inmormantare si au riscat sa traverseze printr-un loc nepermis, dar si slab iluminat. Au fost loviti in plin de masina. Cetateanul de origine italiana a oprit imediat la marginea drumului.

Barbatul a fost testat pentru consumul de bauturi alcoolice iar rezultatul a fost negativ. El a fost dus, insa, la sectia de politie pentru declaratii. Pe numele lui a fost intocmit un dosar de cercetare penala pentru ucidere din culpa.

Un baiat din Botosani a dat foc la casa si a ajuns in stare grava la un spital din Bucuresti... Buzau: Un barbat si-a pus capat zilelor, suparat ca sotia nu il mai iubeste...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x