Antena Căutare

Doi tineri au găsit un cadavru în spatele unui gard din Constanța: “S-a simţit un miros foarte puternic. Am crezut că sunt nişte animale ceva moarte”

Câţiva tineri au încercat să vadă care este sursa unui miros greu şi în spatele unui gard au găsit cadavrul unui bărbat ce zăcea acolo, după câte se pare, de mai bine de două săptămâni.

Câţiva tineri au încercat să vadă care este sursa unui miros greu şi în spatele unui gard au găsit cadavrul unui bărbat ce zăcea acolo, după câte se pare, de mai bine de două săptămâni.

Deocamdată nu i se cunoaşte identitatea și se fac cercetări pentru a afla cauzele decesului. Muncitorii de la o spălătorie auto din zonă spun că de mai bine de o săptămână se simţea un miros greu, însă nu au fost curioşi să afle de unde vine.

Nişte tineri au încercat joi să descopere de unde vine mirosul. După un gard, printre boscheţi, au observat trupul unui bărbat, deja în descompunere. Aşa că au anunţat de îndată autorităţile.

“S-a simţit un miros foarte puternic. Am crezut că sunt nişte animale ceva moarte. Am crezut că e un câine mort sau ceva, da’ în colo, se vede că e un om”, au spus tinerii.

Poliţiştii constănţeni au ajuns imediat la locul indicat.

„Poliţiştii Secţiei 1 efectuează cercetări într-o cauză privind moartea în condiţii suspecte a unui bărbat. Cadavrul se află în stare avansată de putrefacţie, acesta a fost depus la morgă în vederea efectuării necropsiei pentru stabilirea cu exactitate cauzelor decesului”, Andreea Iliescu, purtătorul de cuvânt IPJ Constanța.

Potrivit anchetatorilor identitatea bărbatului nu a putut fi încă stabilită şi efectuează cercetări pentru moarte suspectă. Din primele informaţii, pe trupul bărbatului nu ar exista urme de violenţă.

Avertizare meteo ANM: cum va fi vremea în weekend la București și la munte... Veste bună pentru acești români! Ce categorie de oameni privește noul proiect de lege al pensiilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x