Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00Sacrificiul

Doi tineri au murit și un copil a fost grav rănit, pe o șosea din Suceava. Mașinile în care se aflau s-au izbit frontal. Unul dintre șoferi este de negăsit!

Un accident cumplit a avut loc, joi noaptea, la ieșirea din localitatea Câmpulung Moldovenesc. Două mașini s-au izbit frontal, iar doi tineri, de 18 și 25 de ani, și-au pierdut viața.

Două mașini s-au izbit frontal, pe o șosea din Suceava

Mediafax

Doi tineri au murit și un copil a fost grav rănit, în urma impactului. Accidentul s-a produs joi noapte, la ieșirea din orașul Câmpulung Moldovenesc, spre Suceava.

„În accident au fost implicate două maşini în care se aflau cinci persoane, dintre care una încarcerată. Persoana încarcerată a fost extrasă şi evaluată medical. Într-o maşină se aflau trei persoane, dintre care un minor. În cea de-a doua maşină se afla persoana încarcerată, iar a doua persoană, probabil şoferul, nu a mai fost găsită la faţa locului. Persoana încarcerată şi o altă persoană din cealaltă maşină au fost găsite în stop cardiorespirator şi s-au executat manevre de resuscitare. Din nefericire, după efectuarea manevrelor de resuscitare, victimele inconştiente nu şi-au mai revenit şi a fost declarat decesul”, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, Alin Găleată.

Copilul şi un adult răniţi în accident au fost transportaţi de urgenţă la spital.