Căutare Live

Doi tineri din Prahova, care au sechestrat o fată de 17 ani pe care intenţionau să o folosească pentru practicarea prostituţiei, plasaţi sub control judiciar

Doi tineri din Prahova, care au sechestrat o fată de 17 ani pe care intenţionau să o folosească pentru practicarea prosituţiei, au fost plasaţi sub control judiciar. Cei doi au convins fata să plece dintr-un centru rezidenţial şi au dus-o la locuinţa unui dintre ei, unde au sechestrat-o. Fata urma să fie dusă în Bucureşti pentru a practica prostituţia, iar după împlinirea vârstei de 18 ani intenţionau să o ducă în Austria, în acelaşi scop.

”La data de 15 mai a.c., poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Dâmboviţa s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de trafic de minori, constând în aceea că o adolescentă, de 17 ani, instituţionalizată în cadrul unei instituţii din Dâmboviţa, ar fi fost racolată în scopul exploatării prin practicarea prostituţiei. De asemenea, poliţiştii au stabilit că, în noaptea de 13 spre 14 mai a.c., minora ar fi plecat dintr-un centru de servicii sociale din Târgovişte şi ar fi fost ţinută într-o locaţie, fiindu-i îngrădită libertatea de mişcare”, au transmis, luni, autorităţile.

Sub coordonarea unui procuror DIICOT, poliţiştii au depistat minora în localitatea Puchenii Mari, judeţul Prahova, la locuinţa unui tânăr de 21 de ani.

La activităţile de căutare au participat şi poliţişti din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Ploieşti, poliţişti de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Prahova şi jandarmi de la Gruparea Mobilă Ploieşti.

”Din cercetări a reieşit că doi tineri, de 20, respectiv 21 de ani, ambii din judeţul Prahova, ar fi fost implicaţi în racolarea minorei, în vederea exploatării prin practicarea prostituţiei, pe raza municipiului Bucureşti, urmând să fie transportată în acelaşi scop în Austria”, a mai precizat Poliţia Română.

Tinerii au fost reţinuţi pentru 24 de ore, iar în urma prezentării la Tribunalul Dâmboviţa, instanţa de judecată a dispus măsura controlului judiciar.


Sursa : news.ro

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... „Am plâns de multe ori, mai ales că am stat departe de copii, mai bine de o lună!”. Mărturii din linia întâi, din lupta ...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri