Antena Căutare

Cine sunt cei doi tineri morți după ce s-au izbit cu 100 km/h de un autobuz, în Capitală

Doi tineri au murit pe loc azi-noapte, în Capitală, după ce au intrat cu maşina într-un autobuz. Impactul a fost atât de violent, încât bolidul a fost aproape pulverizat. Autoturismul ar fi avut peste 100 de kilometri pe oră, cred cei care l-au văzut zdrobit, după impact. Mai mult, avea cauciucuri de vară, iar drumul era îngheţat.

Doi tineri au murit pe loc azi-noapte, în Capitală, după ce au intrat cu maşina într-un autobuz. Impactul a fost atât de violent, încât bolidul a fost aproape pulverizat.

Autoturismul ar fi avut peste 100 de kilometri pe oră, cred cei care l-au văzut zdrobit, după impact. Mai mult, avea cauciucuri de vară, iar drumul era îngheţat.

Impactul cu autobuzul a fost atât de violent încât motorul maşinii în care se aflau cei doi tineri a sărit de sub capotă. Bucăţi din autoturism s-au împrăştiat peste tot. Pompierii au reuşit să scoată trupul şoferului, după o oră.

Iulian a murit pe loc. Tânărul de 31 de ani rămăsese prins în maşină după a intrat cu viteză într-o curbă pe şoseaua Petricani. N-a mai putut să stăpânească volanul şi s-a izbit de un autobuz, pe contrasens. Tot pe loc a murit și prietenul său de 24 de ani.

Poliţiştii nu au găsit nicio urmă de frânare.

Călători blocați în autobuz, în Capitală! Cum explică Primăria: ”Șoferul nu a apăsat corect pe buton!”... Șapte tineri din Teleorman și Galați, reținuți pentru fraude informațice de peste 470.000 de dolari! Cum acționau ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x